Verbod om in bikini of two pieces te kuieren in straten van Italiaanse Sorrento | Instagram HLN

In the mondaine Sorrento aan de Golf van Napels it is not longer toegestaan ​​om with open torso of in bikini rond te lopen. As stated in the regulations, a boat of 500 euros is at risk.


KVE

09-07-22, 16:22


Latest update:
09-07-22, 19:26


Bron:
The Independent, 20Min.ch, The Times

De Burgemeester van de badplaats, Massimo Coppola, heeft het verbod uitgevaardigd vanwege het “wijdverbreid onfatsoenlijk” rag dat de local population van streek maakt.

Bij de aankondiging van de nieuwe regels zei Coppola dat hij getuige was weest van “gerag dat door de meerderheid van dem mensen wordt gezien than in strijd met het fatsoen en met het fatsoen dat is voor een beschaafde vorm van samenleven”, aldus ‘The Times’.

“Het voortduren van deze situatie, evenals het veroorzaken van ongemak en onbehagen bij de bewoners en bij bezoekers, zou kunnen suffer tot een negatief oordeel over de kwaliteit van leven in our city”, so meent de burgemeester. “En dit zou dan een negatieve weerslag can raise op het imago van deze plek en het tourisme.”

patrols

Deze zomer zullen political agents by de straten patrols om de nieuwe regels te handhaven en – india nodig – fikse boats uit te delen.

Sorrento is the western gateway to the magnificent Amalfi Coast and is popular with vacationers from over the world.

Eerder rake bekend dat also some restaurants on Mallorca kledingvoorschriften hebben ingevoerd. For the sake of asocial drag van drones tourists indammen.


Lees also: Spaanse stad introduceert verbod op plassen in zee, overtreders riskier boats van 750 (!) euros

Herbekijk also: In bloot bovenlijf by Knokke paraderen is punishable

Herbekijk also: Nederlander gaat viraal met scooterrit door Venetië

Herbekijk also: Hotel staff is the only reservation that is made

ttn-39