‘The Mole’ is more ‘Ex on the Beach’ dan ‘De mol’

In the long run, there is no way around the sinuses, and he has not become better op have been around 2010, a burger bar heeft discovered in America and the concept here heeft spread as a hard chlamydia. Omdat het tijd was om de Amerikanen iets in ruil te geven – I raised Andy Peelman aangeboden, maar de ambassade Dreigde met een blijvend inreisverbod – is Netflix nu met De Mol gaan lopen.

Netflix heeft enkele geldzakken bovengehaald om The Mole te maken, de minder mooie nakomeling van het kijkcijferbeest dat Michiel Devlieger destijds heeft gebaard. The Mole is te zien in 168 countries, maar niet bij ons. Poor Vlaanderen! (Gelukkig what de fokker van de buurvrouw haar hond via een pennenvriend in a chatroom vol fetisjisten op een tip came om de eerste afleveringen alsnog te zien te krijgen.)

The Mole verschiet qua uiterlijk not veel van De Mol who know wij. The application of the program is clear, the candidates are given as soon as possible Ex on the Beach the per abus in een avontuurlijk spelprogramma zijn beland. gamer Avori, heavy machine operator Dom, brandweerman Jacob, pilote Joi: ze zien he allermaal uit also ze hand-boetseerd zijn door De Schepper.

“I am extremely intelligent”, show Pranav. Het the biggest lost texts de Amerikaanse en Vlaamse versie van De Mol quoted in het gebrek aan subtlety. “Hoe komt Greg aan een triangle in de jungle?”, vroeg Osei zich terecht af. Een bijwerking na een ayahuasca retreat, gok ik, maar dat terzijde: the passage illustreert hoe het bij The Mole sea ​​om de mensen draait dan om de proeven.

He valt bij The Mole more money te earn, maar like suspense wil, zal teleurgesteld zijn en moet wachten op een nieuw seizoen van De Mol. Of hoping for beterschap, you want to opt for the first two afleveringen van The Mole Were at the level of an escape room with an overall score on Tripadvisor.

He’s going to be able to tell if Alex Wagner is presentatrice, it’s Geen Gilles De Coster, but he’s a robotic boodschapper. De afleveringen unique bovendien zonder eliminatie, want je weet pas aan het begin van de daarop following episode how he afvalt. Het is well fijn om te zien hoe universeel mollengedrag is. Greg die zat te lanterfanten in een rivier, pilote Joi die zich opwierp as Dora the Explorer maar geen kaart kon lezen, een sleutelbos verwarren met een diadeem… Nobody in The Mole valt te trust.

Moet je je nu wrestle in bochten om The Mole te can bekijken? Close. Beschouw deze wereldwijde release vooral than a compliment voor de makers van De Mol.

The Mole is available in 168 countries from Netflix, but not in Belgium.

ttn-31