The man from 37 the suspicion of the moors in a veteran year mostly from Anderlecht and the children there from het leven beroofde, is a father of three children. That’s what happened next to a VTM NIEUWS reporter, Nathalie Dyck. Nog volgens de neef was de man de laatste jaren het north kwijt.


  JV, ND

  7 jan 2023


  Latest update:
  14:31

  The suspected time over zijn neef dat hij de laatste jaren het spoor bijster was en een alcohol- en drugs problem had. Hij vermoedt that zijn neef struck in panic is en dat de feiten zo zijn geurd.

  De man van 37 kwam uit Seraing. Hij had al een veroordeling op zijn naam staan ​​voor voluntary branding in Eupen. Daar kreeg hij vijf jaar cel voor. Hij stond not given before cedenfeiten. De autopsieën op het lichaam van het meisje van veertien en op dat van de dertiger vinden maandag plaats. The lijkschouwingen zouden uitsluitsel moeten geven of er al dan niet zedenfeiten gepleegd zijn.

  It was suspected that you would behave like that with a return to het van a former restaurant in Plaineveaux, and a decision from Neupré in the province of Luik. Het tweejarige zusje van het overleden meisje liet hij gezond en wel aft in zijn car, which never before was parked stone.

  De man zou, volgens de procureur des Konings van Luik, contact hebben gezocht met het veertienjarige meisje via social media. Hij beloofde met haar te gaan winkelen en pikte haar met de auto ergens in het Brusselse op.

  How to meet the request for zelfdoding, kant terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

  © Pierre Neufcour / Sudpresse

  ttn-39