Standbeeld zeemeermin met “silicone bristles and enormous achterwerk” veroorzaakt ophef in Italië | Buitenland

A standbeeld van een zeemeermin op een plein in de Zuid-Italiaanse Stad Monopoli heeft ophef veroorzaakt. Criticism of mening that het “te seksueel” has been tentoongesteld in het openbaar te. Vooral de “silicone bristles in het enormous eighth work” jumped in het oog van de Italianen.


APB


Latest update:
30-04-23, 15:46


Bron:
The Guardian, Times Now, VRT NWS, The Monopoli Times

Het beeld is not allowed in the Badplaats Monopoli in Puglia, een vissersstadje in het uiterste zuiden van Italy. In the north of the city is along a new square laid out, het Piazza Rita Levi-Montalcini, known to the Italiaanse Wetenschapster, Nobelprijswinnares en politica. Op het plein zijn he speeltoestellen for children, a large zone, near the Zibanken maar also ruined for art, maar the art heeft nu ophef veroorzaakt in de stad.

Het beeld was made by a group of students from the Luigi Rosso art school for het Vissersdorp Puglia. Hoewel het standbeeld nog niet official is ingeuldigd, praat het publish al over het Kunstwerk and zijn ze van mening that het “ongepast” is.

The stated large bristles in billen van de zeemeermin veroorzaken ophef bij het publiek. © Facebook – The Monopoli Times

The Italian actress Tiziana Schiavarelli shows the photos on social media in the future. “Op het eerste gezicht zou je niet zeggen dat ze met dit standbeeld de figuur van de beroemde wetenschapster – naar wie het plein genoemd is – hebben willen weerspiegelen,” het clicks. “Het lijkt veel meer op een zeemeermin met grote silicone bristles waarvoor je een surgeon zou aanklagen, en vooral an enormous kont which je nog nooit bij een zeemeermin gezien raises. I don’t want to.”

Schiavarelli stated that there was a problem with the art students of the city council. “How weet word het wel een new attraction for tourists”, voegde ze eraan toe.


Realistic standbeeld: “Eerbetoon aan vrouwen”

Adolfo Marciano, director of the IISS Luigi Russo, said he was standing by and knew what it was like for work. “Het is an eerbetoon aan de overgrote meerderheid van de vrouwen die Rondingen hebben”.

The students get the opdracht van het stadsbestuur om meerdere beelden te maken, warn eentje met the theme “de zee”. “The students knew what the idea was for a sea,” says Marciano. “Ze toonden hun ontwerp aan het stadsbestuur. Dat vond het goed en bestliste dan om het beeld op het plate te plaatsen.”

The directeur refers to the work as “a description of the reality, in which it is given by the public. Depending on the adverts with the thin models, there is a certain amount of space on the large seafront van de Vrouwen, which raises the rondings. Het zou heel erg geweest zijn than we een vrouw hadden afgebeeld die extremely lean was.”


rate

Het zou heel erg weeest zijn than we een vrouw hadden afgebeeld the extremely meager what.

Adolfo Marciano, director of the students who make the beeld

"The zeemeermin is an eerbetoon aan de large seaderheid van de vrouwen the Rondingen lifts"het bij directeur Adolfo Marciano clicks.
“De zeemeermin is an eerbetoon aan de grote Meerderheid van de vrouwen die Rondingen,” says het bij director Adolfo Marciano. © Facebook – The Monopoli Times

British museum deelt potloden uit aan kinderen, enkele uren later blijkt eeuwenoud standbeeld beklad

Standbeeld tere van afgemaakte walrus Freya onthuld in Oslo

ttn-39