Spelfout doeset Chinese manufacturer de the om na productie van 10.800 borden en kopjes tere van jubileum Queen | Buitenland

The Chinese producent produces 10,800 copies, mokken en borden om the 70-year anniversary of the king in four. Maar na de fabricage bleek er a big problem te zijn met de inscriptie. Op de reeks borden en mokken staat ‘To commemorate the Platinum Jubbly of Queen Elizabeth II’, terwijl het ‘Jubilee’ hoort te zijn in plaats van ‘Jubbly’.

Aangezien de favoriete uitdrukking van een van de personages van de Britse comedyreeks ‘Only Fools and Horses’ also “lovely jubbly” was, hebben de mokken en borden nu toch hun weg gevonden naar een opkoper. Wholesale Clearance UK, dat dergelijke voorraden met een foutje in bulk verkoopt, heeft de collectie inmiddels opgehaald.

Andy White, from the outlet located in Dorset, says that the “erg vermakelijk” is. “I think that the online trade in kwestie de items vrijwel meteen heeft afgewezen, maar achteraf gezien zouden ze waarschijnlijk willen dat ze dat niet hadden gedaan. Hun left zal de winst van someone else zijn.” Now he’s nameless what buzz Ontstaan ​​round the items in zullen ze makkelijker een nieuwe koper vinden.

In view of the supply: the Reeks state te koop for 32,400 Britse pond (ruim 38,800 euros).

ttn-39

Leave a Reply