Russian state media ton voor het eerst leed van burgers in Oekraïne en lijken er zelfs trots op | Oorlog Oekraïne en Rusland

Russian state media raised voor het first gotoond dat de oorlog in Oekraïne also een tol eist van de burgers in het land. Dat deden ze na de Russian raketaanvallen op een reeks Oekraïense steden gisterochtend. Meer nog, zel leken er zelfs trots op.

For a long time, state media had been published that the Russians avenues militaire doelen raakten in Oekraïne. Het leed van de burgers kwam niet aan bod. Gisteren kwam daar plots changing in.

Op de Russian state televisie will be sent to the sea in Panek vluchtende residents in the center of the Oekraïense Hoofdstad Kiev, blazing cars and kapotschoten flatgebouwen. It is also reported that there is electricity in the sea in Charkiv, in the largest city in Oekraine, and in the western city of Lviv there is electricity and flowing water.

Speeltuintje

Presenters also make sure that the angles in the weersvoorspellingen are as hard as winter. Terwijl Studiogasten commentaar gaven what zelfs een vernield speeltuintje te zien.

Een van hen was formerly Russian commissaris for human rights Konstantin Dolgov. Terwijl hijft herhalen dat Rusland geen aanvallen uitvoert tegen burgerinfrastructuur, stelt hij in éen adem dat waterleidingen en rioleringen bijvoorbeeld geen burgerdoelen zijn, maar ten services staan ​​van de oorlog.

©RV

The presentatrice Olga Skabeyeva were bombarded by gisteren bovendien geen “eenmale actie”, maar een “radical other aanpak” by the Russian leger. Ze legde also de link met de anstelling van Sergei Surovikin tot nieuwe bevelhebber van de russian troepen in Oekraïne. “Zijn bijnamen spreken voor zich: ‘Armageddon’ en ‘bruut’”, klonk het threateningly.

Shear bocht

The scissors bocht of the Russian State Televisie zou een teken kunnen zijn dat de druk op president Poetin greater wordt by de uitblijvende militaire successen in Oekraïne. In the mate dat hij zich genoodzaakt zag om hard in te grijpen en dat ook duidelijk te late zien aan zijn landgenoten en het west.

Volgens Abbas Gallyamov, a Russian political analist and former speechwriter van Poetin, wilde de president in de first plaats aan zijn invloedrijkste landgenoten tonen dat hij everything else controle heeft en dat het leger nog niet heeft afgedaan. This is reported in ‘The New York Times’.

AP

©AP

“Met de escalatie van zijn offensief gokt hij er wel op dat de Russen de nieuwe aanvallen inderdaad zien als een teken van zijn kracht en niet als een wanhopige poging om leed te berokkenen aan Oekraïense burgers, in een oorlog die Rusland militair aan het verliezen lijkt te zijn”, writes de krant.

The hardliners lijken in elk geval tevreden. Zij gaven de afgelopen weken forse kritiek op de zwakke prestaties van de russian troepen en legerleiding. On the other hand, unfortunately, Ramzan Kadyrov is now reporting in a post on the Telegram reporting service that says “100 percent successful” was met with a number of entries.

PORTRAIT. Ramzan Kadyrov, the full children heeft om he three to Oekraïne te sturen en voldoende power om three vrouwen te hebben (+)

Russia stacks up against volgens Britse inlichtingenchef: “Bijna geen wapens meer en duizelingwekkend aantal slachtoffers”

ttn-39