Ruben Van Gucht in all styles gotrouwd with hoogspringster Blanka Vlašić, de two watched and zoontje | showbizz

showbizzHeuglijk nieuws ten house Ruben Van Gucht (35). Het sport anchor is in all styles met with hoogspringster Blanka Vlašić (38), the new rival of Tia Hellebaut and almost all Olympic medal winners. The two gaven elkaar afgelopen maandag het jawoord in Split, het stadje in Kroatië waar Blanka woont. You will be met if you want a bezegeld from the two guarded seeds of your first child.

Ruben Van Gucht and Blanka Vlašić zouden afgelopen maandag in intieme kring in het huwelijksbootje gestapt zijn. Het sport anchor had vermoedelijk maar één someone uitgenodigd om de ceremonie bij te wonen as getuige. Zijn kersverse real genote is also al in verwachting van haar first kindje. De hoogspringster must and that year bevallen van een zoontje. “Wij hebben ja gezegd” (“Wij hebben ja gezegd”) clicks het bij een foto van het kissing couple bij een huwelijkstaart met vuurwerk, the Blanka deelde op haar Instagrampagina. “Yes tegen elkaar in het mooie Split. Yes op een leven samen in Croatia and in Belgium. Yes op het biggest gift that we tot nu toe in ons leven hebben kregen: onze zoon die and dit jaar zal been born. That means everything for us.”


Het smells that Ruben Van Gucht en Blanka een relation hadden, deed al een tijdje de ronde. The journalist’s journey to Croatia is always carried out to Croatia and is regulated in Split. Toen Dag Allemaal hem begin April confronteerde met de relation, ontkende hij real met klem. Hij vertelde toen dat hij vaak naar het land afzakte voor ‘een nieuw project’. “Ik heb the rumored ook gehoord”, klonk het destijds. “Maar he is really niets aan de hand tussen ons. Ik ben Blanka ooit gaan opzoeken voor opnamen van ‘De Kleedkamer’, maar that is intussen een jaar of three gedet. Toen is the idea gevormd voor m’n nieuwe project en ik raakt geïnspireerd door de omgeving. Yes, I’ve had opnieuw in dat association contact zocht with hair. Ook nu houden we contact, en ik bezoek haar wel eens than ik inherited. Maar ‘t is vriendschappelijk. Veel meer dan eens een koffie met Blanka gaan drinken, doe ik niet.” Hun huwelijk en forcing schap bewijzen nu real het tegendeel.


Tight athlete

Blanka Vlašić is a blessed athlete in a long year at the top of the hill. Ze will not be contested in the hoogsprungen in the nam Maar run four times deel aan de olympic games. In 2008 the Croatians had a legendary duel in Beijing with ‘onze’ Tia Hellebaut for the Olympic goud. Uitaindelijk pakte Hellebaut de olympic titles, na een jump over 2m05, en most Blanka zich tevreden places met zilver. Op de Spelen van 2016 in Rio de Janeiro haalde ze nog a bronze medal. Hair persoonlijk record bedraagt ​​2m08. Grandson Stefka Kostadinova deed in 1987 beter. De Bulgaarse zette het wereldrecord toen op 2m09.



Aan het van Haar Career Sukkelde Vlašić met injuries aan de Achillespees en de Hiel, warvoor ze verschillende Keren onder het mes went. Uiteindelijk bestliste ze in February 2021 om haar profcarrière stop te zetten. “I knew the moment had come that I had to stop it”, declared ze toen in an open letter. “Deze ‘natuurlijke’ beslissing heb ik op een serene manner taken.” Ze had toen sea dan 20 jaar op hoog level tested. Al is ze duidelijk niet van plan om op haar lauweren te rusten: op haar Instagram is te zien dat ze nog dagelijks fitnesst, en as vice-president of the Croatian Olympic Committee hoopt ze haar country mee naar hogere sportpieken te duwen.

Scheiding thing

The toewijding en passie voor de sport maden hair of the snapped partner voor Van Gucht, which he as a child al van droomde om sports journalist te became, and zich daar fanatiek op toelegde. Zelf is also a good athlete, soms op het extreme af, and loops bijvoorbeeld regularly marathons. If he made it secret in a secret van dat het voor hem moeilijke is om een ​​balans te vinden tussen work en privé, iets wat zijn previous huwelijk met Laurence Van Tongerloo bemoeilijkte. “Soms focus ik me te hard on my job, and that gaat dan ten koste van other zaken”, vertelde hij daarover. Uiteindelijk kondigde het coupling in october 2021 in scheiding aan. Ze were toen negen jaar semen and zeven jaar gotrouwd. “Onze tandem is never more”, klonk het. As long as Van Gucht isn’t all you want fietsen before your new tandem partner says he’s going to live.

LEES OOK:

Ruben Van Gucht translates de laatste tijd vaak in Croatia: “Ik werk er aan een nieuw project”



ttn-39