Politie net te laat om waltzing chauffeur van weg te halen: E40 versperd na zwaar ongeval | Erpe Mere

Erpe MereMissing chauffeurs should report the zone on the E40 in the direction of the art Noodnummer om een ​​zwalpende en vermoedelijk zwaar dronken chauffeur te. Nog voor de snelwegpolitie in de buurt was, de man went more times tegen de middenberm en eindigde hij ter hoogte van Erpe-Mere op zijn dak.

“I’m able to talk about that we’ll dare to talk about Affliger aft. Het was really niet om aan te zien”, says a chauffeur who meteen nadat het ongeval geurde stopped om hulp te biden. “The car turned from the left to the right, over the bad luck and rakelings along the other cars.” Omdat het duidelijk was dit het en kwestie van tijd was voor dit largely fout zou lopen, verwittigde or other deze man de politie.

Helaas slingerde de wagen kort na 22 uur ter hoogte van de oprit Erpe-Mere helemaal naar links om daar meermaals de betonn middenberm te raken, over de kop te slaan en een heel and verder op zijn dak tot stilstand te komen. “We zijn gaan kijken en de man was nog bij bewustzijn en hij sprak.” What you said was not duidelijk, but you could see beer in the car, because the chauffeur Stevig boven zijn theewater what. Hij were uiteindelijk door de brandweer uit zijn wagen bevrijd.

Het opvallende rijgedrag van de man zorgde he wel voor dat de other weggebruikers stevig afstand helden. Daardoor raakten bij het ongeval geen other wagens betrokken. Doordat de wagen op zijn dak lagen en he heel wat glas op de rijbaan terecht kwam, were een hele poos twee – and even zelf de oprit en alle – rijstroken afgesloten voor het verkeer.

The car van the chauffeur belandde na een aanrijding met de middenberm ter hoogte van de oprit Erpe-Mere richting kust op zijn dak. © Koen Moreau

The car van the chauffeur belandde na een aanrijding met de middenberm ter hoogte van de oprit Erpe-Mere richting kust op zijn dak.

The car van the chauffeur belandde na een aanrijding met de middenberm ter hoogte van de oprit Erpe-Mere richting kust op zijn dak. © Koen Moreau


ttn-39