Parket Peru: “A found rest zijn van Natacha de Crombrugghe” | Buitenland

“Het provincial parket heeft bevestigd dat de skeletresten die in de bedding van de Colca-Rivier, in Huambo (arequipa region, south-east Peru) zijn gevonden, toebehoren aan de Belgian tourist Natacha de Crombrugghe”, aldus het Peruaanse openbaar ministerie in a verklaring. Het lichaam, dat op 21 september will be announced, will be identified “thank you for a DNA test op de familieleden van het slachtoffer”, aldus het openbaar ministerie.

The other van de vrouw confirm the trieste nieuws Thursday night in a corte mededeling. “We do not have the results of the DNA tests on TV and het om ours,” zeggen ze. “The politie onderzoekt nog steeds of Natacha per ongeluk in de rivier is gevallen tijdens een trekking in de Colca Canyon op 24 januari of dat het om moord gaat. Meer weten we op dit moment niet.”

lees verder or de tweet:

Het stoffelijk overschot, consisting of a plan and a complete skeleton, will be found in September in the region that was the Belgian vrouw Verdween. The remainder will be transported to the city of Arequipa in the near future from the largest number of Belgian towns.

The 28-year-old Natacha from Brussels spent the 24th of January toen ze vanuit een hostel in het dorpje Cabanaconde alleen zou zijn vertrokken voor een trektocht door de Colca Canyon, een Diepe uitgestrekte Kloof in het zuiden van het land. Ze liet een rugzak aft in hair hotel room.

Herbekijk also: ouders getuigen over missed Natacha de Crombrugghe

ttn-39