Parijs has 149 electric buses van de Weg nadat he twee spontaneously in fire vlogen | Buitenland

Op filmpjes van omstanders is te zien hoe vonken uit de bovenkant van een stadsbus schieten. Kort erna komen er metershoge vlammen uit het voertuig. He was volgens een woordvoerder van de hulpdiensten that brandweerlieden nodig om de boel te blussen.

The latest incident of the previous day is on 8 uur places in a street in Parijs. He won’t raise anyone, but keeps the vervoersbedrijf de busses van de weg. “Het is the two brands in less than that said in a bus van het mark Bolloré uit de serie Bluebus 5SE”, stated in a declaration. “Uit voorzorg heeft de RATP beloten 149 van deze busesen voorlopig niet te laten rijden.”

The first brand dates from April 4th. Toen brandde een bus vlak bij de Notre-Dame helemaal uit. De rookpluimen were dead in de verte te zien. Het Ministerie van Transport noemt de keuze van de RATP verstandig tot duidelijk is wat de brand veroorzaakt. “We shall follow up on the results of the work to be done on the buses”, as stated in the ministry. A franse reizigersorganisatie noemde de branden vanochtend “zorgwekkend”. “We soon saw a decision from the manufacturer.”

ttn-39