Oekraïense troepen “blazen brug ten westen van Bachmoet op”, maar ontkennen terugtrekking | Oorlog Oekraïne en Rusland

Het Oekraïense leger zou een brug hebben opgeblazen tussen het hevig bevochten Bachmoet en Kostjantynivka, a city zo’n 25 kilometers western. Mogelijk anticipeert Oekraïne daarmee op de val van Bachmoet, en wil het een verdere opmars van Russe troepen moeilijker maden door de brug te niitigen. De Oekraïense legertop ontkent voorlopig wel dat de troepen zich opmaken om de stad achter te laten.

He was voted as June last year on Bachmoet. Het is one of the blödigste slagen van deze oorlog. On both edges there is a large height of the slachtoffers, as is the usual height of the lost prices.

How the strategic ware van Bachmoet beperkt lijkt, he is the Russians veel located on the city in the Donbas in the Netherlands. The verovering van Bachmoet voor 24 February, when the Russian invasion rates are settled a year, a symbolic overwinning betekenen.

“Small Terreinwinsten”

The Russian Wagner Groep has de afgelopen dagen “vrijwel Zeker” small terrestrial winds built in de building van het occupied Bachmoet, that shows the Britse ministerie van Defensie. Het huurlingenleger claimde a couple of days thererug de inname van het dorp Krasna Hora, ten north van Bachmoet, en volgens het Verenigd Koninkrijk klopt dat waarschijnlijk.

Russia is bezig with a omsingeling van de stad in de Donbas, maar aan de zuidelijke kant zouden de troepen little terrain winst hebben boekt. Also on other plekken aan de frontlinie zijn the Russians started with an offense from de Oekraïense results from het najaar longedaan te maden. Maar volgens de Britse informatie is the Russian lege op dit moment op geen van die plekken sterk genoeg om een ​​belangrijke doorbraak te forceren.

Also, he said he was the privéleger of Poetin, Jevgeni Prigozjin, heeft toegegeven dat een val van Bachmoet nog niet voor tomorrow is. “We don’t get too soon feestvieren”, aldus Prigozijn. “Bachmoet zal not been taken tomorrow because he is a strong delay and a lot of shooting. The vleesmolen is in action.”


ttn-39