Missing meisje (12) from Parijs dood teruggevonden in suitcase

De lugubere ontdekking geurde vrijdagavond omstreeks 23 uur in het 19e arrondissement van Parijs. The policy was soon in action after the mode of delivery at 5:30 p.m. De father, the conciërge is van het pand was in ze wonen, vertelde de politie bovendien dat he op bewakingscamera’s te zien is dat ze midday wel in het gebouw was werweest.

The political details in the field of the building were het gezin woont elements that wezen op een possible design, that writes ‘Le Parisien.’

The policy went op zoek naar een meisje met schouderlang blond hair, a rafelige witte jeansbroek, een witte hoodie, een mouwloze jas en witte sneakers. Tijdens het onderzoek ontdekte de politie volgens BFMTV op beelden van de bewakingscamera’s dat een vrouw van rond de 20 jaar zich doorheen het gebouw verplaatste met en admitted travel case, which ze maar met veel moeite kon meeslepen. Ze zou hulp gevraagd hebben bij het plaatsen van de suitcase naar een voertuig. Deze jonge vrouw zou nog voortvluchtig zijn.

Tape over drawn

In the same case, around 23.30 o’clock we found a few straten verder dan het gebouw war de tiener woonde, Haar dode lichaam opgerold avonds. Het Meisje had volgens de laatste reports wonden aan haar keel, which was largely bonded to the handen en voeten and had scotch tape over haar gezicht. Op haar lichaam were de cijfers ‘0’ and ‘1’ attached. What there is to do with it, there remains a great mystery.

BFMTV report that the suitcase is located in the rue d’Hautpoul vlakbij de straat waar het meisje woonde, de rue Manin, both in het north east of Parijs. Other media report that the suitcase met the dode meisje in de Kelder van het pand waar ze woonde is gevonden.

Het right onderzoekt de zaak as ontvoering en moord. AFP reported aanvankelijk that four people were suspected of being packed in a package: three mensen uit de building and one vrouw in Bois-Colombes, north-west of Parijs. In the loop of zaterdagnamiddag kwamen daar nog twee suspected bij, aldus een bron dichtbij het dossier. Hun rol moet nog nader been vastgesteld.

Buurtbewoners did in this video about the lugubere vondst:

ttn-31