Matthew McConaughey, zelf wapeneigenaar, roept in emotional speech in Witte Huis op tot strictere wapenwetgeving

The acteur lies tijdens zijn onaangekondigde speech and photo and tekening zien van slachtoffer Alithia Ramirez (10), who later goes to the art academy in Parijs wilde. Alves toonde de favoriete great All Stars van de evenoude Maite Rodriguez, who would like to be able to get rid of the hair on their own. “Deze big beautiful ones were also known to be identified,” said McConaughey.

McConaughey with a photo of Alithia Ramirez, and a van de slachtoffers van de schietpartij.Beeld EPA

The real couple spoke in Uvalde with the nabestaanden van de omgekomen children and two children. “Weet je wat al deze ouders wilden, waar ze om vroegen? Wat elke ouder op zijn own manner liet weten aan Camila en mij? Dat ze wilden dat de dromen van hun childrenen voortleven. Ze will dat het ade van hun levens er toe doet “, aldus de actor.

Camila Alves, from the front of Matthew McConaughey, with the big All Stars from the late Alithia Ramirez.  Beeld ANP/EPA

Camila Alves, from the front of Matthew McConaughey, with the big All Stars from the late Alithia Ramirez.Beeld ANP/EPA

Stricter wapenwetgeving

De Texaan gaf in zijn toespraak aan dat hij zelf wapeneigenaar is, maar riep op tot stricter wapenwetgeving in de VS. “Verantwoordelijke wapenhouders zijn het zat dat het tweede amendment wordt misbruikt en kaapt door gestoorde individuen”, says hey over het in de grondwet vastgelegderecht van Amerikanen om een ​​wapen te hebben.

McConaughey broke for onder sea het verhogen van de minimumleeftijd voor white wapens, stricter antecedentenonderzoek voor de aankoop van een wapen in landelijke zugheieten ‘red flag laws’, the het authoriteten en burgers mogelijk maken naar the right te stappen om a tijdelijk wapenverbod aan te vragen for men the een gevaar zijn voor zichzelf of others. “Deze regelgeving is geen stap terug, het is een stap vooruit voor de burgermaatschappij en het tweede amendment.”

ttn-31