Man (60) onthoofd door own zoon op parking nabij Lyon | Buitenland

The incident happened in Saint-Priest, something happened in the building of Lyon. Toen de agents ter plaatse kwamen, zagen ze de jongeman rondlopen met het hoofd van zijn vader in de ene hand en een mes in de others. First of all, if you suspect a 60-year-old father with a Keukenmes Hebben vermoord, then he’ll park in Lyon, weten aan het Franse persagentschap AFP.

The national politie kreeg zondag omstreeks 02:00 uur een oproep nadat local agents het lichaam van het slachtoffer hadden met op een parkeerplaats. Toen de politie ter plaatse kwam, probeerde de twintigers de agents te verwonden met het mes. Hij slaagde daar real niet in en werd overmeesterd. Volgens de Franse krant ‘ActuLyon’ zou de man bovendien “Allahoe akbar” (“Allah is de grootste”) hebben geroepen terwijl hij zich tegen zijn arrestatie verzette.

The suspicion is in the political arena because of missing over-tredingen in het verleden, on the other hand hevige familieruzies en overly drank and drug use. De man zou real niet bekend staan ​​voor radicalisme, Aldus AFP. “Het onderzoek zal de precieze omstandigheden van deze tragedy, sook het motief en de personallijkheid van de dader, must vaststellen”, reports het parket.

ttn-39