Macron: “As we want Europeans, we should be onszelf de middleen geven om dat te bereiken” | Oorlog Oekraïne en Rusland

Macron riep bondgenoten op om de militaire steun aan Oekraïne verder op te voeren, zodat het land een tegenoffensief kan voeren. “Het is Moskou dat de keuze heeft gemaakt om een ​​oorlog te start”, said the Franse president. “Het voert nu de strijd nog op, begaat oorlogsdaden en valt civiele infrastructuur aan. This is not the sent moment before dialogue.”

Bijna een jaar na het begin van de Russe aanvalsoorlog tegen Oekraïne spoke Macron van een falen van Russia in vele opzichten. Hij benadrukte real dat “no one from the geography of Russia to change, het zal altijd op Europees grondgebied liggen.” Macron also concludes that he is duurzame en complete vrede zal zijn in Europe, “tenzij we erin slagen de kwestie Rusland onder ogen te zien, met een heldere geest en zonder some zelfgenoegzaamheid.”

KIJK. Russian straaljagers zamelen aan de Oekraïense grens

Macron rips other Europese land op om meer te investeren in defensie, met name air transport, om vrede op het continent af te dwingen. Hij kondigde het plan aan om in Parijs een conference te organizeen over all Europese air transport.

The international conference on public transport and international activities are held during the current year in the Hotel Bayerischer Hof in the Beierse Hoofdstad. The conference of the previous year was one of the few dates for the Russian invalid on February 24, 2022. Deze maand loopt de conference of 17 dead and met on February 19. Russia is not uitgenodigd.

ttn-39