Limburgers in cel for oplichting van Oost- en West-Vlaamse hotels: “Al vijftiental dossiers geopend” | Brugge

Brugge/GentA 51-year-old man from the region around Hasselt is considered to be an object of reflection. DA sloeg volgens het West-Vlaamse parket toe in een vijftiental hotels in Ghent, Brugge en aan de kust. Hij bruikte daarbij telkens dezelfde modus operandi.

The Limburger went to spend the night in the afgelopen weken op tal van Plaatsen. Hij bood zich aan in hotels in Oost- en West-Vlaanderen, maar toen hem na z’n remaining gevraagd will om te betalen bleek dat plots een problem. Since maakte het hotel staff wijs dat hij z’n portfolio lost something. Hij deed alsof hij het guilty bedrag overschreef ter plaatse, maar maakt in werkelijkheid gebruik van een overschrijving op datum.

The Limburger, the uit de region round Hasselt afkomstig is maar geen geende remainingplaats heeft, vervolgens met de noorderzon en annuleerde de overschrijving. Hij slaagde he op the manner telkens opnieuw in om kosteloos te overnight. Recent kwam real een and de aan z’n reeks Oplichtingen. A hotel had z’n plannetje door and wittigde de politie. The kon DA in de boeien slaan.

Het Parket West-Vlaanderen is the best list of the options for the separate zones in the area of ​​Leiden. The best list he zondagnamiddag also aan te houden. DA was duidelijk niet aan z’n proefstuk toe. “We have prior notice of a vijftiental dossier in Ghent, Brugge, De Panne, Bredene and Knokke”, reports the parket. Vrijntag shifts the oplichter for the road camera. The zal decided that there was no longer a reason to stay longer in the cell.


ttn-39