Lichaam van minors gevonden op metrosporen in Parijs | Buitenland

In the Franse hoofdstad Paris is in the night van vrijdag op zaterdag het lichaam van een jongeman teruggevonden op de metrosporen. Volgens de burgemeester van het vijftiende arrondissement is het slachtoffer minor en zou hij geëlektrocuteerd zijn.

Around 1 a.m. at night there was a political conflict over two individuals who were in the tunnel or in the Sèvres-Lecourbe metro station before and in the van were broken in a service office that was built.

Toen de agents ter plaatse kwamen, bevalen ze de twee persons meermaals tevoorschijn te komen, maar tevergeefs. The two zetten het op een race en landden uiteindelijk op de metrosporen. The agents can not follow, aangezien ze not de bevoegdheid hebben om de sporen te betreden. The event will be held in the loop at night, and there will be little success.

Slachtoffer geëlektrocuteerd

Toen het metro station omstreeks 05:45 and we’re opening, ontdekte een metrobestuurder een burnt lichaam op de sporen. In an interview with the Franse krant ‘Le Parisien’, Philippe Goujon explained the burgemeester van het vijftiende arrondissement, that he slachtoffer minor jarig zou zijn en mogelijk geëlektrocuteerd wird als gevolg van de vorming van een vlamboog (het plotseling vrijkkomen van energie door elektrostroom, nvdr.). Onderzoek moet nu uitwijzen of het slachtoffer een van de two people what the eerder door de politie be bred.

“Jongeren proberen ‘s avonds laat wel vaker in te breken in het verlaten lokaal”, weet Goujon. Volgens de burgemeester, which het voorval “erg schokkend” noemt, is de plaats om the speeches given in de politie en hebben agents he al verschillende keren moeten ingrijpen.

Door het incident was het metroverkeer een tijd long verstoord.

Lees ok:

Beelden ton hoe panicked passengers from brandend metrostel in Boston jump, één passenger jumps from 10 meters high bridge

Fransman (23) die vrouw (55) opzettelijk op metrosporen in Brussel duwde, aangehouden for poging doodslag

ttn-39