Jongen (12) steekt wijkagent neer in Peer: suspected opgepakt

A twaalfjarige jongen heeft donderdagnamiddag op de Collegelaan in Peer met een mes letsels brought to an een wijkagent van de politiezone Kempenland. The twaalfjarige jongen, zijn broer en moeder zijn gearresteerd. The chosen agent is brought to the ziekenhuis in Pelt, but it has not been ordered. De letsels zijn zeker not levensbedreigend.

Het onderzoek naar het steekincident loopt nog volop. He is the place in the security zone ingesteld. The twelfth year of the year when the school opened in the Agnetencollege on the Collegelaan, it was fair to say.

The wijkagent was around 3.30 p.m. and het traffic aan het rules. De tienerjongen, zijn broer en moeder zijn voor verhoor meegenomen. Omdat the wound person lid is van the political zone Kempenland, neemt the nearby political zone Lommel het onderzoek over. Het parket van Limburg is brought to the hoogte.

‘Ontoelaatbaar’

Burgemeester Steven Matheï (CD&V) from Peer reacted shocked at the death. “Only gotten gaat in the first place uit naar de met agents and all other colleagues. Geweld tegen politiemensen is complete ontoelaatbaar. Here het dan nog op een wijkinspecteur the net een schakel moet zijn tussen inwoners en de politie. De wijkinspecteur staat ‘s Morgens en ‘s namiddags aan de schoolomgeving en dat was ook donderdag het geval,” aldus burgemeester Matheï.

Het Agnetencollege zelf, was de twaalfjarige jongen naar school gaat, zal vrijdagmorgen also een ploeg hebben klaarstaan ​​voor leerlingen the behoefte hebben aan babbel.

ttn-31

Bir yanıt yazın