Indiaa’s coupling accuses zoon aan

Sanjeev (61) and Sadhana Prasad (57) talk about that ze al hun spaarcenten hebben invested in de opvoeding en opleiding van hun zoon. Volgens de Times of India betaalden de Ouders 63,000 euros, zodat hun zoon in de Verenigde Staten een opleiding tot piloot kon rivets. Hij keerde real zonder job terug naar India, en was vervolgens nog twee jaar financieel afhankelijk van zijn ouders. Daarnast betaalden ze also onder Meer zijn huwelijksreception in a vijfsterrenhotel en zijn huwelijksreis.

“My zoon is nu al zes jaar gotrouwd, en nog steeds zijn ze niet van plan een baby op de wereld te zetten”, Schreef het kupplung in hun verzoekschrift, dat last week were ingediend in the North Indian state of Uttarakhand. “As we een toddler hadden om tijd mee door te brengen, zou de pijn dragelijker zijn.”

The other complaints also over the lening of the ze most aangaan om hun huis te bouwen, wardoor ze nu financiële moeilijkheden ondervinden. “Mentaal is het ok zwaar, omdat we all wonen.” Wat hun zoon en zijn vrouw hiervan vinden is not known.

Volgens de advocaat van het kupplung, Arvind Kumar, zal het verzoekschrift op 17 mei been treated.

ttn-31