Ik ben de Oekraïense minister van Buitenlandse Zaken. Poetin moet been stopped

Russia is, Blijkbaar, clear for a city het vuren. The day after onderhandelingen, such as that shown in the square of the Kremlin last week, is no longer scheduled.

No one likes to be housed. Wat zijn functionarissen ook zeggen, Russia remains focused on oorlog on streeft ernaar Oekraïne te ruïneren en het west te breken. De aanblik van Odessa, hit by Russian rockets, only one urn nadat een overeenkomst what bereikt om graanexport vanuit zuidelijke havens mogelijk te maken, zou elke resterende naïviteit moeten verdrijven. For Vladimir Poetin zou een staakt-het-vuren nu eenvoudigweg zijn uitgeputte invasietroepen toestaan ​​​​een pauze te nemen voordat ze terugkeren voor verdere aanvallen.

De waarheid is simple: Poetin zal never stop totdat hij is stopped. That’s what we’re talking about in a state-het-vuren, somewhere in Europe and in the United States, that’s a misplaatst. This is not the moment when there is a favorable provision for a statute-het-vuren of vredesakkoord te accepteren. Our task is in Russia and in the United States we are able to sell within afzienbare tijd someone opnieuw aan te vallen, te beperken. Met aanhoudende en tijdige hulp is Oekraïne klaar en in staat om dat te doen.

Nobody wild deze oorlog behalve Russia, en geen country ter wereld demanded meer naar vrede dan Oekraïne. Maar een blijvende, duurzame vrede – in plaats van de tijdbom van een bevroren conflict – is alleen mogelijk nadat Russia een grote nederlaag op het slagveld heeft gegeden. Daarom may win Oekraïne. Alleen dan zal Poetin vrede zoeken, geen oorlog.

Het is also not zo dat de Russen een concrete pad naar een staakt-het-vuren uitstippelen. De one dag beweert de Russian minister van Buitenlandse Zaken dat het country klaar is om zijn oorlogsdoelen uit te breiden. Proceedings show that Moscow is already with Kiev and there are trades “over a wide scale aan kwesties”. In June, the word of the poet should be accepted for the ultimatums of Russia and the wapens should be clear of the word. The previous week said that Russia was about to be discussed in Hervatten, but that was in the camp of Oekraïne. Het is moeilijk om te weten what you might think – keep in mind that Russia het conflict never really wants to end.

Oekraïne, de Verenigde Statesen en onze Europese bondgenoten moeten met Poetin speak in zijn taal: de taal van geweld. In practical terms, this means that military personnel are strengthened by the delivery of advanced artillery and armored vehicles, and are economical with extra financial resources. Also moeten de sancties tegen the Russian exports were verhoogd, the banks were buried and the toegang tot de maritime trade was perkt. Sommigen zullen missed kibbelen over de Tol van zo’n ondersteuning. Maar het alternatief, a suitable poet, is very exciting.

Geen flowdadigheid

Militaire hulp aan Oekraïne is geen liefdadigheid. Het is a noodzakelijke investment in de veiligheid van Europa op the long term. Het Oekraïense leger zal uit dit conflict – Europa’s biggest landorlog sinds 1945 – tevoorschijn komen as een van de most capabele strijdkrachten van het continent. After the attack by the Russian invasion, there was little concern about the security of the country and the stability of Europe and the protection of democracy.

Thanks to all scepsis over sancties, het een feit dat ze works. The anhoudende pogingen van Russia om ze op te heffen, zoals vorstellenom de zeeblokkade van Oekraïense havens op te heffen in Ruil voor het opheffen van sancties, zijn het bewijs van hun effectiveness. In zijn pogingen om het welzijn van Europeanen en Amerikanen te harm, zet Poetin energie en voedsel als wapens in en drijft hij opzettelijk de prijzen op best manner om een ​​and te maden aan dergelijk gedrag.

Juist daarom roepen wij in Oekraïne our partners op om hun steun te vergroten en de nep-vredesvoorstellen van Rusland af te wijzen. We may also give a devotion to it, strengthened by Russian propaganda, van de cultaamde oorlogsmoeheid. Elke oorlog is wealthy, but we want volharden. The prices of lost – a spoiled Austria, a crossed west and a sovereign Russia – is simply the same as the hoog.

© The New York Times

ttn-31