hoe gaat het met ex-Miss België Ilse De Meulemeester

Ilse De Meulemeester (51) will be a great winner as Miss Belgium in VTM. Maar de laatste jaren holds ze vooral de pers met odor-making relations in juridische veldslagen. Deze week will be determined tot een maand cel.

Joanie de Rijke4 June 202209:40

Zij moet een maand de cel in en 3.000 euro boats betalen, luidde het weekday in de Brugse Rechtbank. Haar ‘bewonderaar’ Jacobus (Koos) Perdaems was de dag daarop veroordeeld tot éen jaar cel in 1.000 euro boete met uitstel voor fiscale fraude en het witwassen van geld.

Volgens Perdaems (65), own van de bekende Antwerpse Frituur Number 1, Ilse De Meulemeester is guilty of everything; hij noemt haar een wiekste oplichtster die zijn leven heeft geruïneerd en Klaagde haar aan voor afpersing, oplichting en valsheid in writing, nadat zij hem eerder aanklaagde voor stalking. The frietkotbaas will be in October 2021 also al veroordeeld tot twee jaar jaar gevangenisstraf met uitstel voor bedreging en surfacing van de ex-miss.

Het began nochtans always zo mooi, het leven van Ilse De Meulemeester. The student hotel management born in Dilbeek was born on the 23rd of July tot Belgiës mooiste. Toen ze daarna deelnam aan Miss World – in 1994 – brought ze het zowaar tot in de top tien. Geen other Belgians had haar dat voorgedaan. What happened next was a career in VTM, as omroepster and as assistant to chief executive Piet Huysentruyt. The inner, intelligent De Meulemeester will be a wonderful toekomst voorspeld. Alleen went het in the media as soon as sea over hair smelly relations.

For ze Jacobus (Koos) Perdaems leerde knew in 2012 what ze years long de levensgezel van Glenn Janssens. All three will be bombarded tot the glamor duo of Vlaanderen. Ze kregen also een kind seeds; Hun zoon Conrad was born in 2002. The Meulemeester is dan aan de slag as an interior designer, heeft decorzaken in Antwerpen and Brugge and verruilt VTM for VT4 waar ze het programma Huizen yacht presenteert.

Ze doet het bijzonder good, ze is bloedmooi, succesvol en heeft op financieel vlak schijnbaar niets te complaints.

Tot ze op hair 34th lymfeklierkanker krijgt. Ze reads hair hair, wenkbrauwen en wimpers maar besluit he openlijk over te vertellen. Also related: “Toen ik Lance Armstrong zijn verhaal read, met zijn hersentumor, zijn schedel die werd opengemaakt, een teelbal kwijt: dan had ik geen complaints”, liet ze destijds weten aan Het Laatste Nieuws.

Ze overwint hair ziekte maar dan loopt het mis op a different manner. Hair partner Glenn Janssens, owner of the Janssens signalization management group, vlies in 2007 eighth of the tralies na belief in corruption, valsheid in writing, oplichting en fraude met overheidsopdrachten. It is fair to say that De Meulemeester does not meet the requirements that are made. Not long there comes Koos Perdaems ten tonele.

As the last in 2012 kennismaakt met Ilse De Meulemeester, heeft hij al een fortuin vergaard met vastgoed en frituurzaken, onder other de Antwerpse frituur Number 1. Hij ontmoet haar op de Eccentric-beurs in Knokke waarvan zij ambassadrice is. The midden van al het Knokse blingbling raakt de Nederlander zwaar other de indruk van De Meulemeesters verschijning en overstept haar met cadeaus: other een mountain jewels, a villa in Schilde and twee kilo goud, all bijeen ter waarde van 2.8 million euros, shows hij zelf.

The Meulemeester neemt het allaal aan maar laat what later blijken dat hij niet sea dan een vriend voor haar is; ze heft geen speciale gevoelens voor hem. As ze hem dan toch niet wil, ze zijn cadeaus ook maar teruggeven, werdeneert Perdaems. Maar De Meulemeester does not state that differently: something that is given is given that is given, then it is lost. Because of this, the hair is said to be about to be given back to the sturen.

As Ilse in 2013 haar zoontje naar school wil brengen, duikt hij plots op haar oprit op; Hij rijdt in op hair Porsche die ze met zijn money aangeschaft zou hebben en vlucht vervolgens away. Wat later keert hij terug en rijdt opnieuw op Ilses wagen in. Het ongeval heeft geen serious followed; zij heeft weliswaar last van nek- en rugpijn maar nobody raakt zwaar wond.

Bloembak op de auto

Maar dat is not everything: the frituurbaas zou eerder also de broer van de vroegere Miss België raises heavy weight and hair ex-partner Glenn Janssens. Hij zou een bloembak op de auto van De Meulemeesters Broer gegooid, met een voorhamer de etalageruit ingeslagen van de juwelier war De Meulemeester werkte en hij zou also de voordeur van haar interiorzaak hebben vernield.

Volgens zijn versie van de feiten reed hij destijds niet tegen haar auto aan maar tikte zij tegen zíjn wagen. “Mijn gevoelens voor Ilse waren al na een maand over”, says hij begin dit jaar aan Het Laatste Nieuws. “I was told by Ilse, in opdracht van haar ex Glenn Janssens, and I was assigned to wild people later.” The laughs over stalking were tempted, says Perdaems. Bovendien zou substituut-procureur Chris Nys wewent that the interest were maar had hij De Meulemeester en Janssens desondanks gesteund.

Intussen is Zoon Conrad 19 en maakt hij furore as a top model. Hij heeft een goeie band met zijn ouders, de vele foto’s op Instagram getuigen van een successful jongeman met twee trotse ouders.

Maar de reports about De Meulemeester zelf zijn less positive. Haar vete met Phaedra Hoste, the roddels van haar entourage over men who ze zou verleiden en vervolgens financieel uitkleden, haar moeder the longest te snel had talked about haar Porsche Cayenne, terwijl he suggested wordt dat De Meulemeester zelf achter het stuur zat. De vakpers heeft he telkens weer de mond van vol. Het geschil met Perdaems wordt al maanden by verschillende tijdschriften completely ontleed.

As shown, Koos Perdaems deze week veroordeeld voor fiscale fraude. Hij was found guilty of being told that his grandfather had been married for years in het Zwart.

The frituurbaas zelf volgde het processes de afgelopen week via Skype from Spanje. Dat while earning money with zijn frieten, zou hij al eerder hebben toegegeven maar het hele fiscale dossier is volgens hem een ​​gevolg van een complot tussen De Meulemeester en Glenn Janssens.

Intussen was Ilse vrijgesproken van de aklachten because of afpersing and oplichting. Ze will be guilty declared aan valsheid in writing. Toen Perdaems hair destijds goudstaven cadeau had gedaan en ze daar a Porsche mee had cooked, most ze haar inkomsten natuurlijk wel responsible. Want aan de fiscus had ze declared that ze had zero income in the period.

As a conclusion zou De Meulemeester aan een Franse kennis hebben gevraagd om een ​​valse verklaring af te leggen. Waarop de Française een brief zou hebben opgesteld stond dat ze een schenking aan de ex-miss had gedaan. The right order that the declaration of guilt came to an end was that of De Meulemeester, which was accused, was not punished beforehand.

Lasterlijke aangifte was ze deze deze week dan weer voor veroordeeld én punished, gaat over een klacht van covering the De Meulemeester in 2016 India. Perdaems zou ‘s at night aangebeld hebben bij haar appartement in Knokke. The Meulemeester opende deur niet maar herkende to own zeggen Perdaems op het schermpje van de parlofoon. De frietenbaas ontkent dat hij er was the night: hij zat op dat moment in Spanje. Volgens zijn advocaat Louis De Groote was het De Meulemeesters broer die aan de your stone.

Ilse De Meulemeester in 2008, toen ze ‘Huizenjacht’ presenteerde.Beeld ANP Kippa

In de reeks aantijgingen over stalking was veroordeeld Perdaems, kreeg De Meulemeester voor deze aanklacht dit keer geen gelijk van de rechter. You should be aware that your hair has been broken in your case and you will be found guilty of a crime.

Intussen gaan zowel De Meulemeester than Perdaems in beroep. Hij tegen de eerdere veroordeling because of stalking and now also tegen de veroordeling because of belastingfraude; zij tegen hair processing van lasterlijke aangifte.

Meester Louis De Groote, de advocaat van Perdaems, wilde geen commentaar geven op de zaak. Kris Beirnaert, raadsman van Ilse, wilde kwijt dat “mevrouw De Meulemeester het absolutely oneens is met haar veroordeling. Meneer Perdaems stoned wel degelijk aan haar deur in 2016, he is geen sprake van lasterlijke aangifte.”

De vete is not before, soveel is duidelijk.

ttn-31