Hoe de dood van een 12-Jarig meisje een violent migration debate veroorzaakt in Frankrijk

The mysterieuze moord van a 12-year-old meisje, that in a plastic box was teruggevonden, worried about a violent migration debate in Frankrijk. The 24-year-old suspect is an Algerian immigrant who left the country most. The politieke tegenstanders van de Franse regering were he soon bij om the status of illegal immigrants van de vrouw te benadrukken.

editing in bm19 October 202211:27

The 12-year-old Lola kwam vrijdag niet thuis van school, in the 19e arrondissement in the north of Paris. Haar moeder alarmeerde meteen de politie. Later it was also said that there was a policy statement: there was a door for the apartment building in Manin, it was Lola’s same with the hair and the hair and the wood.

Buurtbewoners zagen the 24-year-old suspected op clear day with the plastic box around the corner. The most near hair car, a Dacia Lodgy. Zei tegen een van de buurtbewoners dat ze hem in Ruil “veel zou betalen met geld afkomstig van orgaanhandel”. Via camera beelden en speurwerk kon de politie de eigenares van de auto identificeren.

The vrouw will be packed together with the hair thuis in Bois-Colombes, and a building in the north of Parijs. Ze is an object to the verdenking van moord, verkrachting en martelling. Ze gaf toe dat ze het meisje misbruikte en mishandelde tot de dood, maar tijdens haar ondervraging zou ze plots op haar confessions zijn teruggekomen en verward zijn overgekomen. Ze is momenteel in afzondering opgesloten in de vrouwengevangenis van Fresnes en moet een psychiatrisch onderzoek ondergaan. De vrouw zou enkele jaren gegeden slachtoffer van huiselijk geweld geweest zijn.

Beeld Photo News

Critique op migration beleid

The previous year was Frankrijk in 2016 legally inland with a total loss for students. Ze was op 21 Augustus van dit jaar op een Franse Luchthaven real tegengehouden omdat hair remaining documents not in orde goods, and kreeg het bevel om within de 30 dagen het Franse grondgebied te verlaten.

De bevelen om het land te verlaten, zijn real report in Frankrijk omdat selchts een op de tien wordt opgevolgd. Algerian countries have assumed that the nationalities have been warned that the rule is the most urgent, reports the BBC.

Kort nadat President Emmanuel Macron de ouders van het vermoorde meisje gisteren in het Élysée had ontmoet en zijn complete steun beloofde, accuse politieke tegenstanders van rechts en extreemrechts de regering ervan het gezin in de steek te hebben gelaten.

Tijdens a geanimeerde session in the Nationale Vergadering veroordeelde Marine Le Pen from the extreme right partij Rassemblement national het “lakse” migration beleid van de Franse regering. “The suspected van deze barbaarse daad had never in ons land like zijn. What weerhoudt je ervan om eindelijk een and te maken aan deze ongecontroleerde, clandestiene immigratie?”, Zei ze. Premier Elisabeth Borne wrote Le Pen op om “een beetje fatsoen te tonen” en de pijn van de ouders en de nadachtenis van het meisje te respecteren: “Laat politie en justitie hun werk doen.”

The extreme right-wing former presidential candidate Éric Zemmour stamped the misdaad now as a “Francocide”, often de moord on a fringed state citizen. Minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin deed daarop beij radiozender RTL een beroep op extreemrechts om na te think about de gevolgen van hun woorden.

A style of protest there is from Lola is afgeblazen op verzoek van de familie. He was warned that he was no longer bijeenkomst zal plaatsvinden, waar naar verwachting verschillende extreme rights politici aanwezig zullen zijn.

ttn-31