Het vertrek van Martínez is well light a goede zaak for de Rode Duivels

Hij zat op zijn kneeen, huilde en vloekte. Ontroostbaar was hij, Big Rom. Een hele wedstrijd van de warheid, de partij van do or die, kon hij niet aan. Maar één helft beuken, dat zagen hij en de medical staf wel zitten. Dus kwam hij in bij de rust. En ho. De Kroaten zagen hem komen en na zijn first rush what he al één Kroaat die bal honderd meter ver wegtrapte, in de hoop dat bal en bonk niet te snel zouden terugkomen.

Nadien kreeg Romelu Lukaku four puntgave kansen: één daarvan werkte hij goed af maar de paal stond in de Weg, de 3 others were missers van een speler zonder wedstrijdgevoel. Ontroostbaar, jawel, maar als éen Belg zich dit fiasco niet moet aantrekken, dan wel hij.

The hard conclusion was that all supporterspraat and met genoeg recul na deze zenuwslopende wedstrijd, is onverbiddelijk: de uitschakeling van de Rode Duivels door Kroatië is a logical consequence of hoe het team de drie wedstrijden in group H heeft aangepakt. België heeft te weinig presteerd, te weinig grinta gotoond, te weinig gevoetbald om aanspraak te maken op een plek in the knock-outfase.

Verademing on Wilmots

After all, what was meant by Roberto Martínez from a branding point of view of the prestaties of Rode Duivels and that it was clear that he was going to live there. “In the first wedstrijd we were onszelf niet en hebben we won. In the tweede wedstrijd we nog steeds onszelf rivets and hebben we were lost. That can be done on a WK. In the future wedstrijd we have everything aan gedaan, but it’s never done. Ok, that can happen. Of ik opstap? It’s not at the moment.”

A quarter later op de persconferentie nam hij de director van zijn vertrek zelf in de hand. “Ik stap op as a bond coach. That was the best list for the World Cup.”

Roberto Martinez Stapt Op.Beeld Photo News

Martínez is a great man that he is dead in tegenstelling all betweters aan de zijlijn really wel iets van kan. Hij was een verademing na Marc Wilmots. All those who wish to do so lately want to work in the future. The World Cup from the Belgen is quite similar to te vatten as te weinig, te zwak, te slap, te laat.

Tegen Canada sleepte België nog een 1-0 uit de brand, maar had left evengoed announced. Tegen Morocco (22nd in the FIFA ranking) was the first number two of them were in three years before the number was complete in Kansloos. Also in the first helping Croatia, the old anxious Belgians will be ticked away. Pas toen de Kroaten also met de bibber op het lijf went voetballen en de Duivels eindelijk wat lef toonden om vooruit te verdedigen, kwamen de kansen.

other opstelling

Martínez had zijn team asnog op de rails en hij had wat wijzigingen attached. De man is aanschoten wild are deze zomer en dus also the wissels gesteld in vraag. Ze packages goed uit. Leander Dendoncker op het middenveld was a meevaller. Hij was bij two heel gevaarlijke acties betrokken omdat hij voor diepgang zorgde.

Aft speelden de Belgen vaak met four and also dat verhaal Kloptte, al two Thomas Meunier een halve wedstrijd en liet hij na tien seconden al een keer over zijn kant een Kroaat lopen. Ivan Perisic, ex-Roeselare and ex-Club Brugge, besloot nipt naast.

The first Eden hazard was first in the base and was Kevin De Bruyne, around the world, so everything went in the first half of the field in the dead capital bombarded. Hij kreeg het gezelschap van nelle jongens voorin met Dries Mertens – the knowledge will not be answered then – and Leandro Trossard, the de opdracht had won om te zwerven.

Spanning te snijden

De Rode Duivels held gelijke tred met de ploeg in vorm, maar ever since the Croatians were aan de bal rustier, that Luka Modric is a team better than Konsturen dan Witsel and De Bruyne. In the statement that the first two weeks of Belgium are now regulated for what is said to be open to the public, the statement that this is printed may also be regulated as much as one block.

The two help what is still more open then the first and the spanning much te snijden. Lukaku zette zich twee keer goed door, maar evengoed most Thibaut Courtois drie keer op rij plat op een poging van een Kroaat. Het scenario was the Croatians who thought of doorgingen with a gelijkspel op twee lagged (aanvallen en toch also verdedigen) and also het deksel op de neus kregen, leek zich te knnen voltrekken. In the first phase, toen also Jérémy Doku was received in Panek veroorzaakten by the Croats, Kreeg Lukaku zijn four kansen. Hij had some bad luck, so when the paal, twee keer was hij onhandig en een Vierde keer lay een centrale verdediger across.

Het vertrek van Martínez is well light a goede zaak for de Rode Duivels. Het is also een vertrek in Stijl, not met de opgestoken middenvinger, de regie held hij al die tijd zelf in handen. Tijd voor nieuw bloed, naast en op het veld.

ttn-31