‘He is duidelijk een published for his ideas’

How big is the ophef over Derksens terugkeer in Nederland?

“I had he met over met collega’s en het a lot me op dat iedereen bijzonder is shocked. Not avenues for the short term wararmee Derksen Terugkeerde, but also for the precise timing of the beurtenissen. First what he Het nieuws over grensoverschrijdend dragged aft of the shears van The Voice of Holland, was media magnaat in Talpa-eigenaar John de Mol was drunk. Because of that, Johnny van Misbruik was also accused of what de aanleiding voor Derksen was om zijn verhaal in Vandaag Inside te doen.

“Ik weet het met zekerheid, maar ik zou het niet onlogically vinden dat vader De Mol hem vroeg om het erover te hebben. Op the manner zou de aandacht van zijn zoon been afgeleid. Later Derksen complained about the cancellation culture, but in the past had canceled his Zichzelf.”

Does Talpa now warn that Derksen is more zal inhouden tijdens de uitzendingen?

“When he was new to the rule of law, we wanted to raise that. Bovendien twijfel ik of het zin heeft Derksen een gerragscode op te leggen. Hij is not someone who het ontzettend leuk vindt om opstootjes te veroorzaken.

“De housing van productiehuis Talpa in deze zaak vind ik opvallend. Veel mensen thought of tevoren dat Derksen pas na de zomer zou terugkeren, maar zo long hoefde hij zelfs niet te Wachten. That betekent that the Talpa bigwigs don’t think that it’s a shame about toebrengen. Het blijft een groot, slim mediabedrijf en ze never went over a night ijs. The thought that zulke figures have been punished, don’t knock. It is duidelijk een published for each standpoint. To the first useful van Vandaag Inside Keken 1.5 miljoen mensen, zij were not benieuwd naar hoe Derksen zich zou pushed.”

What is known about the reputation of Talpa-baas John de Mol?

“Tijdens de interviews about het grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland liet hij al blijken dat hij absoluut niet begrijpt hoemachtsverhoudingen works. Hij vertelde toen dat mensen who are confronted in zijn bedrijf met geweld zelf de verantwoordelijkheid hebben om daarover te vertellen. Dat hij Derksen zo snel toestaat naar het scherm terug te keren, is tekenend.

“Al weet ik niet of deze zaak zijn reputation zal damage: in feite ligt ze in linjn met wat het publiek eerder van hem zag. He was now given a signal that he never mis is met with the other things done as a grab. Net daarom vind ik deze zaak opvallend. Je zou awaken dat Talpa bang zou zijn voor pity, maar dat is dus niet zo.”

In which mate is the zaak-Derksen symbolic for what are you doing in the same level?

“I don’t think that hevige Verzet tegen woke also vanuit de onderlaag van de Samenleving komt. He is the result of a populist legal act in the public and political debate. He comes sooner than polarizing and he will be there in the future when the intention is to use humor that he will react to it. As I said to my students, van Derksen laat zien, vinden velen that would be grappig.

“Daarom vind ik het het om hierover te spreken, want daardoor word dergelijk gerag op een bepaalde manner gelegitimeerd. Tegelijk is het een responsible for uit te leggen waarom zulke uitspraken closely zijn. Want mensen as Derksen hebben het vaak over de vrijheid van meningsuiting, maar vaak is het voor hen een excuus om zich te misdragen en OTHER GEWELD AAN TE DOEN. Over het respect voor de vrijheden van others hebben ze het dan veel minder.”

ttn-31