Fans knew Arno was staying in Oostende

Op het normaal vrij put staketsel achter de bekende Vistrappen zich zich zaterdagnamiddag enkele honderden mensen. Ze kwam er een stralende zone seeds om a last large te brengen aan de Oostendse zanger, vooraleer de assen op zee will be uitgestroid. Onder de aanwezigen Veel Oostendenaren en other West Vlamingen, maar he was also opmerkelijk veel Frans te horen. Tot op de Kop van het Westerstaketsel stonden fans.

Beeld Photo News

Toen de knalgele boot Albatros omstreeks 15.15 de vaargeul binnenvoer, what het muisstil. Het vaartuig had uitzonderlijk de toestemming om erg dichtbij te varen. Op de boat bevonden zich family in vrienden, in the urn lay tulips and stones and a large black-wit photo van de zanger. Het applaus nam toe naarmate de boat naderde. Vanop het dek weerklonk Arno’s number “Dans les yeux de ma mère”. Daarna voer het schip de vaargeul uit om zijn assen op zee uit te strooien.

null Beeld Photo News

Beeld Photo News

null Beeld Photo News

Beeld Photo News

Arno Hintjens stated on the day of April 23 to the death of the Pancreaskanker. Hij turned 72. Hij was born op 21 mei 1949 in Oostende as Arno Charles Ernest Hintjens. Hij was al van jongs af passioneerd door de muziek. Op zijn eighttiende left the Oostende om, alleen met zijn gitaar, door Europe and delen van Azië te trekken. Hij earn some money with zingen. Zijn doorbraak volgde begin years 80 with the group TC Matic. Na grandee jaren held de band ermee op en went hij solo. De Oostendenaar groeide uit tot een van de most respected rock artists from Belgium.

null Beeld Photo News

Beeld Photo News

ttn-31