Elon Musk needs Twitter over an ontslaat meteen top van het bedrijf

According to The New York Times, four leden from the top of Twitter met na de overname hun baan kwijtgeraakt. Naast Agrawal zou het volgens bronnen gaan om de financiële topman Ned Segal, de hougste juridische baas Vijaya Gadde en algemeen adviseur Sean Edgett. Zeker een van deze ontslagen hooggeplaatste medewerkers zou fysiek het hoofdkantoor van Twitter uit zijn gezet,stellen de bronnen.

Tesla-topman Musk had beloofd om de moved aankoop van Twitter uiterlijk vrijdag (local tijd) definitely af te ronden. Watched over that het aandeel van Twitter vandalized wordt op de beurs van New York.

De door Musk na de overname onmiddellijk ontslagen Twitter topman Parag Agrawal, here te zien op archiefbeeld.Beeld AFP

Commie

Het nieuws komt er van maanden van commotie, nadat Musk in April aankondigde dat hij Twitter wilde kopen voor 44 miljard dollar. Hij kwam daar later op terug, warna Twitter een Rechtszaak aanspande om de verkoop toch te late doorgaan. Uiteindelijk changed Musk weer van thought in besloot hij the reporting service toch voor het afgeproken requested te will inlijven.

Musk wilde Twitter kopen om van het platform een ​​warm and welkomende Plaats te maden voor iedereen. As a result, he has three moments and a great deal that social media has splintered into extreme rights and extreme links “echocamers”, which suffers tot sea haat and verdeeldheid in de samenleving.

Twitter has not reported anything that has been reported.

Elon Musk has logos from Twitter.  Beeld AFP

Elon Musk has logos from Twitter.Beeld AFP

ttn-31