Echtgenoot van lerares die doodschoten werd in Texas sterft twee dagen later aan hartaanval

A neefje van Irma and Joe posted on Twitter that the man died what van verdriet. On NBC News, it says that Joe does not bloemen what gaan leggen voor de herdenkingsplek van zijn vrouw Irma, alvorens aan een hartaanval te overlijden.

“Hij was amper three minutes thuis. Toen hij op een stoel zat bij de family much hij won omver. Ze started a hard massage, but didn’t help. De ambulance kwam en ze konden hem niet terugbrengen”, aldus de jongeman, die zei dat hij zelf het nieuws vernam van zijn jongere broer, die hem huilend had opgebeld met de boodschap dat hun oom overleden was.

Oops GoFundMe page The fact that the shooting party was started before he was born by Irma also confirms that it is not from the future het overlijden van Joe. “I really thought that Joe stierf aan een broken hart en de liefde van zijn leven verliezen na meer dan 25 jaar was te veel voor hem”, Aldus Debra Austin, who opstarted the inzamelactie.

Irma and Joe GarciaBeeld GoFundMe

Irma Garcia was empty in the fourth empty year at the Robb Elementary School in Uvalde, Texas, was the eighth-year-old boy Salvador Ramos on Tuesday, 19 children in two empty children.

Volgens did hebben Garcia and haar collega Eva Mirales (44) he everything aan gedaan om de Kinderen te beschermen. Een leerling the de schietpartij overleefde, vertelde aan een local televisiezender dat ze “aardige leerkrachten” were. “Ze stonden voor mijn klasgenoten om te helpen, om hen te redden”, aldus de leerling. Also Mirales overleefde de aanval niet.

ttn-31