Discussie in drukke winkelstraat eindig in steekpartij in Oudenaarde: motorrijder (21) even in levensgevaar | Oudenaarde

OudenaardeIn the center of Oudenaarde there is a 21-year-old motorcycle driver who is not allowed to talk to young people. “Plots stond die zwaargewonde man voor mijn zaak”, done een horeca-uitbaatster. The man sells even in Levensgevaar.

The steel part of the squares at 2.30 p.m. in the Nederstraat, in the print corner of the market square in Oudenaarde. He vond een discussie plaats tussen twee voetgangers en een motorrijder, tot éen van de twee voetgangers een mes trok en de motorrijder neerstak. The 21-year-old man is transferred to Levensgevaar to the UZ in Gent.

Bloemenmarkt

In Oudenaarde from the net vandaag de Bloemenmarkt plaats, een evenement dat heel wat people loct. De uitbaatster van een horecazaak in the Nederstraat zag het geuren. “Het started with what tumult tussen een bestuurder van een wagen en twee jongeren die op straat liepen”, vertelt de vrouw, who uit schrik liever niet met naam wil getuigen. “He was killed and over and over. Is that what we’re talking about? Feit is dat he daarna een motorrijder passeerde op een heel rusty and normal manner. The heeft blijkbaar aan de twee jongelui gezegd dat ze op het voetpad most lopen en niet op straat.”


rate

Hij was bloed aan het overgeven en hij had a wonde in de buurt van zijn hart. I have meteen de hulpdiensten fee. I’m serious about meeting that het heel

Uitbaatster horecazaak

“Toen zijn de poppen opnieuw aan het dansen gegaan, heb ik vernomen. Toen were wij alweer aan het work. Kort daarna stoned the motorcycles for one day. Hij was bloed aan het overgeven en hij had a wonde in de buurt van zijn hart. I have meteen de hulpdiensten fee. I’m serious about meeting that het heel. Intussen other mensen lift themselves over hem ontfermd en iets later stond de ziekenwagen here.”

One van de twee is oppakt by de politie, over de tweede is not known. As a result het parket were he a package of the incident. De zaak wordt verder onderzocht.

Het incident geurde op het kruispunt van the Nederstraat met the Kattestraat. © GEDR

Moord suspected Jordy D. (19) most kogelvrije vest dragen tijdens reconstructie dood Milan Meert (15) on three gementen: “Er zijn zeker tranen gevloeid”

Bang awaken after 12-year-old Julie met fiets gegrepen wordt door wagen: “Haar zesde leerjaar afmaken zal er waarschijnlijk niet inzitten”

December 13 straten in the center of Oudenaarde has been fietszone: “Snelheid omlaag en fietsers beter zichtbaar”

ttn-39