Criminal law onderzoek to agent the tijdens boerenprotest in Nederland court op Jouke (16) schoot | Buitenland

Het Nederlandse Openbaar Ministry begins a criminal offense against the agent that begins every month and a boerenprotest court on a 16-year-old tractor commissioner. The agent was suspected of poging dead doodslag.

At the boerenprotest on July 5 along the A32 at Heerenveen schoot de agent court on the tractor was in the 16-year-old Jouke zat. De Kogel Raakt de Jongen niet. The drunk agent thought that the youngsters at his college’s wild interior in front of the house. Announcement will be given to Jouke if the reason for doing so is deadlocked, but the zaak is posted later. Zijn family gaf aan aangifte te will doen tegen de agent op hem schoot, maar besloot eerst het onderzoek door de Rijksrecherche af te guards.

Het OM concludes on the basis of the Rijksrecherche that the agent zijn vuurwapen “op en zdanige manner bruikt, dat he voor het OM voldoende talken zijn voor een onderzoek naar een poging tot doodslag”. In that case there are some things to do and beelden bekeken. Het OM is nu van oordeel dat de politieagent “ten rights court op de jongen heeft geschoten”. “Van direct gevaar voor het leven van de agent of dat van others was op dat moment geen sprake.”

When het onderzoek is afgerond, beslist het OM of het daadwerkelijk overgaat tot vervolging en so ja of he een Rechtszaak komt. The name and leeftijd van the agent zijn uit veiligheidsoogpunt door het OM niet bekendgemaakt. On social media there was a right to be informed that the agent had the right to do so.

Waarschuwingsschot

The Rijksrecherche also has two other agents who are aware of this. Het gaat om een ​​agent die waarschuwingsschot afgevuurd en een other die het wapen heeft trokken en dit heeft op een person. Also, two agents have not traded ‘conform de official instructions’. “Toch zeet de officer geen talk about te gaan tot een strafrechtelijk zonderzoek, omdat zij niet court hebben geschoten. De politie zal dit afhandeln internally”, aldus het OM.

Boerenzoon Jouke zat na het incident vol met vragen. Hij had volgens zijn advocaat “Helemn not de intentie om voor de politie te vluchten of om onder een controleuit te komen”. “Jouke, what you know about me, you will be shot at. He reacted that he was locked in and it was inherently van de Schrik doorgereden”, Zei de advocaat. De jongen had al snel het vermoeden dat he was shot hij dat he menens was.”

ttn-39