Britse ouders die Dochter (16) “in weerzinwekkende omstandigheden” died aan obesitas krijgen tot 7 jaar cel | Buitenland

“Stop with Gillen.” Dat Stuurde Alun Titford tot twee keer toe in a report about zijn yet Kaylea (16), then het probably verwaarloosde meisje aan obesitas lay te ven op haar kamer. Grandchildren uren later was ze dood. Hair ouders kregen nu de rekening presented. Ze will be dead if the veroordeeld voor doodslag door grove nalatigheid tijdens een zitting waarop de “weerzinwekkende omstandigheden” waarin Kaylea stierf beschreven dead in detail.


KVDS

1 mrt. 2023



Bron:
Sky News, BBC News

Het leven van het meisje uit het Welshe plaatsje Newtown was volgens de right een regular night merry. Ze kreeg alleen ongezond fastfood te eten, waardoor ze steeds zwaarder. Toen ze voor de laatste keer levend be weighed (in 2018) bleek ze 107 kilograms te because. Ze was toen 13. Well dood in October 2020 bleek dat 140 kilograms te zijn. With a length of 1.45 meters, we had a BMI of 70 (a zoned BMI had to be 18.5 and 25), which was necessary for morbid obesity.

“Haar ouders gaven haar geen nieuwe rolstoel toen ze niet meer in de previous kon”, aldus de righter. “Daardoor was ze belegeig. Kaylea kon op geen grandson manner ontsnappen aan de ellende warin ze leefde. Toen ze stierf, lay ze in hair own vuil and will ze lastiggevallen door vliegen en maden die zich aan haar voedden. In de stank van haar own lichaam dat levend aan het wegrotten what in haar eigen opdrogende uitwerpselen.”

flow urine

Volgens de right conception op de vloer de full flow of urine zien staan ​​the uit hair Blaakatheter kwamen en not be geleegd. “Hair rolstoel stond buiten haar bereik, maar ze wist dat ze er toch niet meer in paste”, aldus de righter. Daarvoor hoefde ze haar oksels niet te zien. Ze had also minder of zelfs geen gevoel meer in delen van haar huid, waarop zweren en korsten zaten.”

The 16-year-old Kaylea Titford from Wales (right) is about to be married to her hair. © RV / Photo News/Dyfed-Powys Police

Op haar geroep om hulp kwam geen antwoord. The twee report the haar vader haar nog stuurde, kwamen niet aan. Kaylea had haar telephone toen al voor de laatste keer afgezet. Ze stierf helemaal alleen.

Het onderzoek dat volgde, wees uit dat het most ultiem bezweek aan verschillende ontstekingen en infections as gevolg van haar overweight.

Haar father Alun Titford kreeg van de Rechtbank 7.5 years cel and hair moeder Sarah Lloyd-Jones 6 years.

“Gifts and ‘leuke weekendjes’, in ruil voor seksuele diensten”

ttn-39