Brits-Iraanse Nazanin Zaghari-Ratcliffe snaps hair after protest | Iran

Te zien is hoe Zaghari-Ratcliffe hair haren met a flock afknipt. “For my moeder, for my wicker, for the fear of eenzame opsluiting, for the vrouwen van my land, for the vrijheid”, shows the hulpverleenster aan het a van haar video.

Zaghari-Ratcliffe will be in 2016 op het vliegveld van Teheran geared up tot tien jaar cel veroordeeld because of pogingen de Iraanse regering omver te werpen, onder meer door onlineverzet tegen de regering aan te moedigen. Ze kwam in maart samen met een other Brit vrij, officieel omdat ze hun straf hadden uitgezeten, maar in feite what that resultaat van onderhandelingen waardoor Londen debts uit de vorige eeuw ter waarde van 475 miljoen euro terugbetaalde aan Iran.

With the afknippen van Haaren steunt Zaghari-Ratcliffe de protesten in Iran and daarbuiten vanwege de dood van Amini, the bulls nadat ze was opgepakt door de religieuze politie. It is not allowed to be covered in the army de kledingvoorschriften.

Demonstrators say that Amini stierf door politiegeweld, maar de autoriteiten speak dat tegen. Are de aankondiging van Amini’s dood op 16 September is het onrustig in Iran, met al Zeker 41 doden as gevolg.

ttn-39