Boris Johnson still says in opspraak, that keer over miraculeus verdwenen artikel over zijn vrouw

In TheTimes Had de ervaren Westminster-Verlaggever Simon Walters Schreven dat Johnson in zijn tijd as Minister van Buitenlandse Zaken van plan was weest om zijn toenmale minnares Carrie Symonds (in the middle of zijn vrouw Carrie Johnson) een topfunctie te geven. Hij wilde haar staff chief op zijn department maken. A soortgelijke suggestie was eerder dit jaar reeds te lezen in Michael Ashcroft’s smelly book about de ‘First Lady’. Maar de publicatie in TheTimesvan oudsher de krant van de gevestigde orde, gaf er an extra weight on.

Het verhaal verhaal in the first editie, but not in the next edities. Also de digital subscriptions van TheTimes Konden het verhaal niet sea vinden, op de site still in the archives.

Later bleek dat de tipgever first The Daily Mail had benaderd, maar deze Johnson-Gezinde Krant liet het nieuws aan zich Voorbijgaan. Thereupon what the klokkenluider saysTheTimes stamped Nadat TheTimes erover had written besloot de Mail He also over te reports on zijnwebsite. okay The Guardians went with het verhaal aan de haal.

Vriendjespolitiek

The Johnsons hebben het Schadelijke verhaal keihard ontkend, maar het past in the two van vriendjespolitiek the over de politieke loopbaan van de premier hangs. Hij zou as burgemeester belangrijke IT contracts hebben gegeven aan een Amerikaanse zakenvrouw, Jennifer Arcuri, met how hij een verhouding had. Also, Johnson says it’s a good idea to have a function within that rule. Van de premier is known that he runs the same plant with Gode known in Vertrouwelingen.

Johnson was in tijn tijd as minister van Buitenlandse Zaken nog met Marina Wheeler, but had an affair with Symonds, who worked as woordvoerder van de Conservatieve Partij. In 2020 he separated from Wheeler om a year later te trouwen met the 24 year younger Symonds. In the middle heeft hij two children with hair. Van de Verw van Johnson is known that ze achter de schermen een important politieke rol Speelt, zeker bij het benoemen en ontslaan van medewerkers.

The weekend went on and it was rumored. Had Downing Street in the secret een speed procedure a tense tegen de krant? Of what he een telefoontje naar hoofdacteur John Witherow of own Rupert Murdoch gepleegd? Carrie heeft vrienden op belangrijke plekken within the journalism. Op maandag maakte Downing Street bekend that he inderdaad contact met de krant was weest, maar that de Johnsons he not bij drunk were weest. Johnson was op bezoek toen in Kiev TheTimes het verhaal publiceerde. Journalist Simon Walters said later weten nog altijd achter zijn verhaal te staan. About ‘Carriegate’ is the last word not shown.

ttn-31