All vijf complained in Proces-Aquino guilty before a gijzeling met dood tot gevolg

All accusations against the assisenproces rond de dood van van Silvio Aquino are guilty because of ‘gijzeling met de dood tot gevolg’. The penalty will be discussed tomorrow. Ze risken een levenslange celstraf.

The twelf-headed jury in the Tongerse court of assisen most weekdays buigen over in total 102 debtors over the days of 6 August 2015 in Maasmechelen and the days of 27 August 2015 in Opglabbeek (een deelgemeente van Oudsbergen) and Maasmechelen.

Why is the process over?

Op 27 August 2015 wordt het voertuig van Silvio Aquino en zijn Echtgenote Silvia rond de midday klemgereden op de Sint-Hubertuslaan in Oudsbergen. He ontstaat een vuurgevecht met meerdere in het Zwart dressed men met bivakmusen who used themselves as political agents. Silvio Aquino is met with vijf kogels in het hoofd en twee in de Borst Kansloos. Zijn vrouw Silvia can nog net op tijd ontsnappen.

Ex-restauranthouder en vermeende opdrachtgever Martino Trotta (62) en four vermoedelijke uitvoerders van een Bosnian family clan staan ​​terecht voor moord en gijzeling met de dood van Silvio Aquino dead gevolg, gijzeling van diens real genote Silvia L. en een eerdere poging dead gijzeling van Silvio Aquino .

ttn-31