Proud Boys-unfortunately known plans to storm Capitool and will do so for others | Buitenland

Charles Donohoe, een van de Schade van de militante Amerikaanse groep Proud Boys, heeft bekend dat hij op 6 january 2021 betrokken what bij het plan om het Capitool in Washington te bestormen. Report this to Amerikaanse media.

Donohoe also acknowledged that the manner in which het Amerikaanse kiescollege wilde aanzetten om the overwinning of Joe Biden in Donald Trump by the Presidentsverkiezingen ongeldig te clarification. De Amerikaan also shows that there are other Proud Boys.

Donohoe, from the state of North Carolina, confessed his guilt for two misconduct with a minimum penalty from before his year, because het fissiek aanvallen van politieagenten. Hij standde ermee in om same te works tegen zijn medevermachten in de hoop een lighter penalties te krijgen.

With the right to bank transfers, the vrijdag openbaar zijn gemaakt, blijkt dat hij al inzicht heeft gegeven in the plans van de groep en hun voornemen om de vestiging van de verkiezingsuitslag in the Congres te verstoren.

Donohoe is the first van zes vastzittende unfortunately van de Proud Boys, waaronder oud-voorzitter Enrique Tarrio, the zowel toegeeft de aanval op het Capitool te hebben organized than wetshandhavers te hebben aangevallen.

Herbekijk also:

How to destorm the Capitool?

Beelden ton erg spanned sfeer aan Capitool

ttn-39